Folketinget

28. marts 2017

Louise Schack Elholm


Det lokale medlem af Folketinget for Venstre.

 

Jeg blev valgt ind i Folketinget første gang i 2007 og blev genvalgt i 2011 og 2015 – med 3185 personlige stemmer ved valget 2015.

I dag er jeg skatteordfører for Venstre. Jeg arbejder dog også med mange andre områder og forsøger i særdeleshed at være en god repræsentant for alle Sorøs borgere.

 

I 2005 blev jeg gift med Torsten Schack Pedersen, som er folketingsmedlem og erhvervsordfører for Venstre. Ud over at være politiker, har jeg også den vigtige opgave at være mor til Daniel og Sofie, som jeg har sammen med Torsten. Dem fik vi i henholdsvis 2007 og 2010, og vi bor alle fire i Sorø.

 

Begge mine forældre er politisk aktive i Sorø, og siden vi har fået Daniel og Sofie, har de også haft travlt med at være bedsteforældre. Fordi de også bor i byen, er de en stor hjælp, da de ofte springer til, når travlheden melder sig på Christiansborg.

 

Du er meget velkommen til at skrive, hvis du har noget på hjerte, uanset hvilket emne det drejer sig om. Du er også velkommen til at komme til en af mine træffetider, der jævnligt holdes i Sorø. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Mange venlige hilsner Louise Schack Elholm (V)

Folketingsmedlem, Ringsted-Sorø kredsen

louise.elholm@ft.dk | 6162 4180

 

www.louiseelholm.dk